[ A.U.PEOPLE 澳群澳洲珀斯Perth华人网官方网租房二手车招工二手买卖黄页退税税务Tax Return 珀斯 悉尼 墨尔本 布里斯班 阿德莱德 堪培拉]

标题: PERTH 召2 旅伴去Monkey Mia 觀光旅行, 5月22日出發 [打印本页]

作者: koy168    时间: 2009-5-19 18:04
标题: PERTH 召2 旅伴去Monkey Mia 觀光旅行, 5月22日出發
今個星期 5 出發, 地點, Monkey Mia, 一個境色優美, 到PERTH 絕對值得一去既觀光勝地.

而家團員有3男 2 女, 現計劃再搵2個人一起出發, SHARE 租車錢, 油錢, 酒店錢.

而租車, BOOK 酒店, 所有雜項我地會搞掂.

行程會途經, Pinnacles 和 Kalbarri兩個地分停留休息約一個小時左右拍些照片, 最後到達monkey mia. 然後回程.  

星期五出發, 星期日晚回來. 租車錢SHARE大約每人$70左右, 油錢每人$50. 酒店錢兩晚$40. [全部為大約估計費用]

簡單黎講, 如果你對個個地方有興趣既話, 只需要Share 返 你自己個份錢, 就可以JOIN 埋我地一齊由PERTH 出發.

計劃再搵2個人.

而我地5人中有3人識駕車. 所以唔駛擔心呢個問題.

今次行程有點趕, 因為我都係今日先請到假去旅行, 所以想去既朋友請儘快聯絡我.

電話 0433 587 694 [3G] 找阿K

MSN: koy168hk@hotmail.com
QQ: 992243514

個度水好清, 可以睇海豚, 可以睇下圖, 我網上搵的
作者: xllv2008316    时间: 2009-5-19 19:20
哎!本打算5月底去的!看来是赶不上了
作者: koy168    时间: 2009-5-19 20:24
引用第1楼xllv20083162009-05-19 19:20发表的:
哎!本打算5月底去的!看来是赶不上了

哈5月22日也是5月底阿, 來吧, 一起參加吧
作者: rainlucky    时间: 2009-5-19 20:44
想去,电话联系不上,详情说说吧.大致多少钱.去几天?
作者: 123321    时间: 2009-5-19 20:46
迟多一个月我也想去~~
作者: koy168    时间: 2009-5-19 20:56
引用第4楼rainlucky2009-05-19 20:44发表的:
想去,电话联系不上,详情说说吧.大致多少钱.去几天?

我電話有開阿. 不然能加我QQ/ MSN 網上談

大致是車錢每人70左吧, 油錢$ 50, 酒店錢$40兩晚, 去3天或4天.
作者: 候鸟北飞    时间: 2009-5-19 22:12
要考试,遗憾地飘过
作者: slam_dunk    时间: 2009-5-20 09:34
顶个!
作者: xllv2008316    时间: 2009-5-20 12:36
引用第2楼koy1682009-05-19 20:24发表的:

哈5月22日也是5月底阿, 來吧, 一起參加吧
我下周考试是赶不上了!等你凯旋的好消息!然后行程介绍下!我下次去就少点麻烦事

欢迎光临 [ A.U.PEOPLE 澳群澳洲珀斯Perth华人网官方网租房二手车招工二手买卖黄页退税税务Tax Return 珀斯 悉尼 墨尔本 布里斯班 阿德莱德 堪培拉] (https://aupeopleweb.com.au/1/aupeople/) Powered by Discuz! X3.2