[ A.U.PEOPLE 澳群澳洲珀斯Perth华人网官方网租房二手车招工二手买卖黄页退税税务Tax Return 珀斯 悉尼 墨尔本 布里斯班 阿德莱德 堪培拉]

标题: 靓歌靓衫靓早餐~~~ [打印本页]

作者: jeffreyhe    时间: 2007-10-9 01:22
标题: 靓歌靓衫靓早餐~~~
黎左perth 甘耐.发觉自己好象有点与世隔绝的感觉,主要系因为这里的电视太少野看了,体育新闻只有AFL,国际新闻又无讲中国的...番到去同DF 去唱K好多都吾识得唱咯...所以大家有咩听到有咩好听的的歌,或者好看的电影又或者一D有趣的关于中国的新闻都尽管说说啦...
作者: lisa^^    时间: 2007-10-9 03:49
仲乜突然間有個咁嘅post嘎?

移去吹水區啦~

你想要咩歌呀?我英文廣東話普通話日文都齊。嘻嘻。
作者: 芒果    时间: 2007-10-9 10:16
好似早上5点定几多`
SBS有中央新闻看`哈
作者: jeffreyhe    时间: 2007-10-9 12:01
我要中文的啊~~5点几!!点睇啊~~~
作者: 芒果    时间: 2007-10-9 12:23
开电视..
转台去SBS咯..  [s:87]
作者: 芒果    时间: 2007-10-9 12:25
哈哈`刚看明你讲乜`无办法啦
呢边系甘噶啦`
作者: lisa^^    时间: 2007-10-9 14:28
網上睇咯。。。
作者: -_-    时间: 2007-10-9 14:49
上网看啊……家里连电视都没有 [s:5]
作者: jeffreyhe    时间: 2007-10-9 22:59
总之有咩好听的歌就讲个名来听下啦~~~
作者: equalwong    时间: 2007-10-14 21:46
装个翡翠互动电视咯...10文一个月....日日有TVB体啦!!!
作者: equalwong    时间: 2007-10-14 21:48
不过讲起唱K..都成年无去过..去到都五知D歌点唱既...成日系度hea下hea下甘....
作者: jeffreyhe    时间: 2007-10-14 21:55
讲甘耐都系未有见到一首歌的
作者: ben100300    时间: 2007-10-14 22:06
浪子心声
作者: johnny    时间: 2007-10-19 22:48
引用第9楼equalwong2007-10-14 21:46发表的:
装个翡翠互动电视咯...10文一个月....日日有TVB体啦!!!

咁平?我聽講要40啵.

欢迎光临 [ A.U.PEOPLE 澳群澳洲珀斯Perth华人网官方网租房二手车招工二手买卖黄页退税税务Tax Return 珀斯 悉尼 墨尔本 布里斯班 阿德莱德 堪培拉] (https://aupeopleweb.com.au/1/aupeople/) Powered by Discuz! X3.2